![]() |
|
|||||||
| Anasayfa | Forum | Oyunlar | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Notices |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 (permalink) | |||||||||||||||||
|
IRON MAN Orjinal Adı: Iron Man Yönetmen: Jon Favreau Oyuncular: Robert Downey Jr, Terrence Howard, Gwyneth Paltrow, Jeff Bridges, Shaun Toub Senaryo: Mark Fergus, Hawk Ostby, Art Marcum, Matt Holloway Görüntü Yönetmeni: Matthew Libatique Müzik: Ramin Djawadi Kurgu: Dan Lebental Tür: Müzikal, Dram, Romantik Süre: 98 Dk. Yapım: 2007 - ABD Dağıtımcı: UIP [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Gösterim tarihi: 2 Mayıs 2008 Resmi Web Sitesi: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 8,3 (1.347 oy) IMDB.com bu filmin sayfası Editörün Notu: Film insani yetersizlikleri olan bir süper kahramanın doğuşunu konu alıyor. Konu: "Iron Man" karakterinin, çizgi roman tutkunlarıyla ilk tanışması 1963 yılında oldu. Kısa sürede geniş kitlelerin severek okuduğu çizgi romana dönüşen “Iron Man”da bir Süper Güç ülke silahlı kuvvetlerini yenilmez kılmak ve rakip orduları yok etmek amacıyla müthiş silahlar yaratması için, bilim adamı, mucit, yüksek teknoloji yaratıcısı, milyoner, sanayici, kadınların sevgilisi Tony Stark’ı eline geçirerek zorla çalıştırıyordu. Stark gönülsüzce yaptığı bu çalışma sırasında kendisi için de gizlice bir zırh üretiyor ve bu Süper Güç ülkenin askerlerinin elinden kaçıp kurtuluyordu. Bu Süper Güç ülkeden kaçıp ülkesine geri döndüğündeyse çok tehlikeli bir komplonun varlığını keşfediyor ve bunu durdurabilmek için de "Iron Man"e dönüşüyordu. FİLMDEN KARELER / MOVIE PICTURES ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||
|
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Netload linki sadece 2 part: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Şifre: areg Alıntıdır... <------- Asiprens 'in İmzası------->
Serseriyim sokaklar evim, serseriyim adam gibi severim, bana bir adım gelene ben on adım giderim.Dinle cici kız dinle zannedersinki serseri ağlamaz, serseri bi kayboldumu onu kimse bulamaz, şimdi anlıyorsunya, şehirlerin [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kızı hiç kimse serseri gibi sevipte aşık olamaz... [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Fikrimin İnce Gülü |
|||||||||||||||||||||||||
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|