![]() |
|
|||||||
| Anasayfa | Forum | Oyunlar | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Notices |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 (permalink) | |||||||||||||||||
|
DÜNYANIN MERKEZİNE YOLCULUK ![]() Orjinal Adı: Journey to the Center of the Earth Yönetmen: Eric Brevig Oyuncular: Brendan Fraser, Josh Hutcherson, Anita Briem Senaryo: Michael D. Weiss, Jennifer Flackett, Mark Levin Görüntü Yönetmeni: Chuck Shuman Müzik: Andrew Lockington Kurgu: Paul Martin Smith Tür: Aksiyon, MAcera, Bilimkurgu Süre: 92 dk. Yapım: 2008 - ABD Dağıtımcı: Medyavizyon Film [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Gösterim tarihi: 18 Temmuz 2008 Resmi Web Sitesi: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 6,7 (2.050 oy) IMDB.com bu filmin sayfası Editörün Notu: Dijital 3D tekniği kullanılarak, canlı oyuncular ile çekilmiş, Animasyon olmayan ilk Film. Konu: Film, maceraperest bir bilim adamı olan amcası (Fraser) ile, İzlanda'ya giden Sean (Hutcherson), burada onlara rehberlik eden Hannah'nın (Briem), tesadüfen gizli güzellikler ve tehlikelerle dolu bambaşka bir dünya keşfetmelerini konu alıyor. RESİMLER / MOVIE PHOTOS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||||||||||||||
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|