![]() |
|
|||||||
| Anasayfa | Forum | Oyunlar | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Notices |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 (permalink) | |||||||||||||||||
|
Xp+Sp2 Ve Sp2den Sonra 25 Şubat 2007 Yılına Çıkan Tüm Yamaları Entegre Edilmiştir. Yeni Windows orjinal dogrulama kodu eklentisini özellikle koymadım nedeni --- farkını görmeniz içindi Size asla windowsunuz orjinal değil demiyecektir Yeni olarak bu sürümümde Windows media player 11 Tr versiyonu ekledim. Yabancı Dil klasörü fazla yer kaplamasın diyerek silindi. Cd boyutu 750mb tan 620mb ta düşürüldü. Bu Kurulumda Xp nizi kurduktan sonra Sp2 kurma derdiniz olmayacak güncelleme yaparak adsl kotanızı şişirme derdiniz olmayacak. Bütün rar dosyalarını indirip rardan çıkartın ve nero ile iso dosyasını cdye yazdırınız. Kurulumda anahtar girmenize gerek yok anahtarı aktif ettim kurulumu yaparken sadece kendi kullanmak istediginiz bilgisayar adı girmeniz yeterli ondan sonra kurulum bitene kadar birşey yapmanıza gerek yok. Türkçedir. Ek Olarak Eklenenler Windows Media Player 11 Tr Framework 1.1 Framework 2.0 Windows Tema Eklentisi Windows Vista Lite Teması Windows Vista Sesleri Ms Java Eklentisi Linkler [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] zip şifre: Atlantis® Alıntıdır |
|||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||
|
ellerine saglik tnc gibi bisemi hocam bu |
|||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||
|
süpper bişey yapmışsın. harikasın |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||
|
Walla ben en son bitane yapmıştım aynını 2 sene önce halen onu kullanıyorum ama kurulumdan sonra 2 hafta güncelleştirme yapıyo uğraşacak zamanımda yok bu çok iyi oldu kanka sağolasın ![]() |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||
|
Selam xp'yi inndirdim rar dosyalarindan çikardim bir rar dosyasi daha çikdi şimdi cd'ye o çikan rar dosyasinimi yükleyecem yoksa o cikan rar dosyasinida mi cikartip çikanlari cd'ye yükleyecem bir açiklarsan sevinirim |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) | ||||||||||||||||||||||||||
|
Alıntı:
İso burner diye bi proğram var onu kullanacaksın Bütün partları indirdikten sonra part 1 i aç içinde bir adet rarlı klasör var aslında onun uzantısı winrar değil bilmem ne . iso o isoyu iso burner ile cd ye yazdıracaksın. <------- Necobey 'in İmzası------->
İnsanda olmaz ise edep Neylesin medrese mektep Okusa alim olsa Yine merkep yine merkep ![]() |
||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#7 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||
|
Açiklama için Teşükkür valla yükledim fistik gibi çalişiyor paylaşim için teşekkürler Allah Razi Olzun |
|
|
|
|
|
#8 (permalink) | |||||||||||||||||||||||
|