![]() |
|
|||||||
| Anasayfa | Forum | Oyunlar | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Notices |
| Yeni Başlayanlar İçin Dökümanlar Forum kullanımı ve pc hakkında yeni kullanıcılar için destek dokümanlara bu bölümden ulaşabilir, paylaşabilirsiniz.. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 (permalink) | |||||||||||||||||
|
1) Masaüstünde sağatıkla-özellikler-Tema-Windows Klasık. 2) Masaüstünde sağatıkla-özellikler-Ekran Koruyucusu-yok-uygula 3) Başlat-Ayarlar-Denetim Masası-Sistem-Gelişmiş-Performans Ayarları-En iyi Performans için ayarla kutusunu işaretleyin 4) Başlat-Ayarlar-Denetim Masası-Sistem-Hata bildirimi-Hata bildirimi devre dışı bırakın. 5) Başlat-Ayarlar-Denetim masası-Sistem-donanım-Aygıt yöneticisiı-IDE ATA/ATAPI Denetleycileri-Sağtus- özellıkler-Birincil Ve İkincil IDE Kanallarına SAğTuş-özellikler-Gelişmiş Ayarlar-Aktarım Modlarını DMA kullanılabiliyorsa getir.Eğer öleyse Dokanmanıza gerek yok. 6) Başlat-Ayarlar-Denetım Masası-Sistem-Uzak-bu bilgisayarın uzak yardım alması kapat seçeneğini tıklayın. 7) Başlat-Ayarlar-Denetim Masası-Sistem-Otamatik güncelleştirmeler-otomatik güncelleştirmeleri kapat seçeneğini tıklayın. 8.) Başlat-Ayarlar-Denetim Masası-Sistem-Sistem geri yükleme-bütün sürücülerin sistem geri yükleme kapat seçeneğini tıklayın ve kapatın 9) Başlat-Ayarlar-Denetım masası-Klasor seceneklerı-çevirim dışı dosyalar-çevirimdışı osyaları etkinleştir seçeneğini kaldırın. 10) Başlat-Ayarlar-Denetim Masası-Windows Güvenlik Duvarı-Kapalı(Önerilemez)seçeneğini işaretleyin. 11) Başlat-Ayarlar-Denetım Masası-Tarih VE saat-İnternet Saatı-Bir İnternet Saat Sunucusuyla eşitle seçeneğini Kaldırın. 12) Başlat-Ayarlar-Denetim Masası-Kullanıcı Hesapları-Kullanıcıların Oturum Acma ve Kapama şeklini değiştir-Hızlı Kullanıcı değiştirme simgesiniı Kaldırın. 13) Başlat-Ayarlar-Denetim Masası-Guc Secenekleri özellikleri-Güç düzeyi-HerZaman Açık Yapın 14) Başlat-AYarlar-Denetım Masası-Ses Efektı VE Ses AYgıtları-Ses Efekti-Program Olaylarından Wındows Seçin Ve SEs düzeyinden desessiz seçeneğini seçin ve farklı kaydet diyip bir isimle kaydedin. 15) Başlat-Ayarlar-Denetim masası-görev çubuğu ve başlat menüsü-etkin olmaya simgeleri gizle seçeneğini kaldırın-Baslat Menusu-Klasık Baslat Menusu Tıklayın. 16) Başlat-Ayarlar-Denetım Masası-güç seçenekleri özellikleri-Hazırda Beklet-Hazırda bekletmeyi etkinleştir kutusunu tıklayın. 17) Masaüstü SağTus-Özellikler-Masaüstü-Renk-Siyah Yapın.-masaüstünü özelleştire tıklayın-masaüstünü temizleme sihirbazını 60 günde bir çalıştır seçeneğini kaldırın. Konu Secan tarafından (07-03-2007 Saat 02:56 AM ) değiştirilmiştir.. |
|||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||
|
emegıne saglık.yaptık bakalım.. <------- Republic of Fenerbahçe 'in İmzası------->
|
|||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||
|
umarım bi faydası olur <------- Secan 'in İmzası------->
![]() |
|||||||||||||||||||||||||