![]() |
|
|||||||
| Anasayfa | Forum | Oyunlar | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Notices |
| Yeni Başlayanlar İçin Dökümanlar Forum kullanımı ve pc hakkında yeni kullanıcılar için destek dokümanlara bu bölümden ulaşabilir, paylaşabilirsiniz.. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 (permalink) | |||||||||||||||||
|
İlk önce masaüstüne yeni bir metin belgesi açalım ve içine şunları yazalım... [{BE098140-A513-11D0-A3A4-00C04FD706EC}] iconarea_image="C:\-----------.jpg" iconarea_text=0x00000000 bu aşamayı 1. resime bakarak daha iyi kavrayacaksınız... resim1; ![]() Ardından Metin Belgesinde Dosya bölümünden - Farklı Kaydet sekmesine tıkladıktan sonra dosya adını desktop.ini olarak değiştiriyoruz ve Kayıt türünü tüm dosyalar olarak değiştiriyoruz ardından Kaydet diyoruz. resim2; ![]() Sonrada Masaüstündeki Desktop'u kopyalıyoruz resim3; ![]() Şimdi C'de denemek için açtığım "deneme" isimli klasöre yapıştır diyorum, ardından Başlat çalıştır dedikten sonra şu komutu yazıyorum Attrib +s "C:\deneme" tabi klasörümüzün konumuna göre yazıyoruz bu komutu benim açtığım klasör c'de olduğundan ve klasörümün ismi deneme olduğundan böyle yaptım. resim4; ![]() deneme isimli klasörümü şimdi Tekrar açıyorum: resim5; ![]() istersek klasördeki desktop dosyasına girer ve resim url'sini değiştirerek arka plan resmini değiştirebiliriz resim6; ![]() Alıntıdır... |
|||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||
|
Çoook beceriksizim çok <------- Necobey 'in İmzası------->
İnsanda olmaz ise edep Neylesin medrese mektep Okusa alim olsa Yine merkep yine merkep ![]() |
|||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||
|
yok abi bişiy eksik olmuyo ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||
|
ÜFF OLMUYOR ![]() <------- ~Sirine~ 'in İmzası------->
![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||
|
Sanırım bir sorun var.Ondan dolayı olmuyor Sorun çözülene kadar çöpe taşınmıştır... <------- Asiprens 'in İmzası------->
Serseriyim sokaklar evim, serseriyim adam gibi severim, bana bir adım gelene ben on adım giderim.Dinle cici kız dinle zannedersinki serseri ağlamaz, serseri bi kayboldumu onu kimse bulamaz, şimdi anlıyorsunya, şehirlerin [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kızı hiç kimse serseri gibi sevipte aşık olamaz... [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Fikrimin İnce Gülü |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||
|
Arkadaşlar Bu Program Sayesinde Kolasörlerinize Arka Plan Resmi koyabilirsiniz Kendi arzunuza göre herhangi bir klasörünüzün arkaplanını yine kendi çözünürlügünüze uygun olarak seçmiş olduğunuz resimlerle donatabilirsiniz Ayrıca Klasörünüzün içinde bulunan tüm alt klasörelere ait etiket (label) renklerini istediğiniz gibi seçebilirsiniz ![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] <------- Feel 'in İmzası------->
Copyright © 1985-2008 Feel 85, All rights reserved. Her hakkı saklıdır. İletişim : feel@efsaneyiz.biz ![]() |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||
|
cok gsll oldu bunu ögrendigim saol Feel |
|
|